Op zoek naar liefde:

Op zoek naar Liefde

Op een moment zijn er twee duiven in mijn tuin, het heeft vannacht gesneeuwd. Het gras en de planten zijn bedekt met een laagje sneeuw. De twee duiven doen me denken aan een bepaalde lente in mijn leven waarin ik op zoek was naar liefde.

 

 

Op zoek naar liefde blog energy for healing

Op dat moment was ik alleen, net de stap genomen om een relatie te beëindigen. Ik vroeg aan god of wie dan ook mij wilde horen in het universum “laat me liefde zien en voelen”. Het was geen moment voor een nieuwe liefde, als in een persoon.

Iets in mij was nog steeds op zoek naar liefde. De liefde  kwam verrassend binnen, door het zien van twee tortelende duiven. Ze zaten samen tortelend in de zon.  Dit beeld van deze twee duiven, in de lente, daar voor me op de boom.  Daar was verrassend de liefde die ik gevraagd had en het was voelbaar. Het vulde mijn hart helemaal. Ik zag ook dat als ik liefde wenste in mijn leven, ik duidelijker mocht zijn met mijn wens.

pigeons 50005 1920

Maar ook dat in veel dingen de liefde te vinden is. Het beeld van die twee duiven vult nu nog steeds mijn hart als ik er aan denk. Dankbaar. Het is dichterbij dan we denken.

winter 3292133 1920

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.