wie ben ik?

“be yourself, messy and all. Nothing is better than finding out your imperfections are allowed, accepted, and loved”.

Quote onbekend

natuurgeneeskundig energetisch therapeut

Rond mijn 20e begon mijn zoektocht wie ben ik, omdat ik uitgedaagd werd om kleur te bekennen, actie in te zetten, aangeven wat ik wilde. Toen realiseerde ik me dat ik niet snel een antwoord had op wie is Eva, waar wordt ik blij van, waar sta ik voor niet goed kon beantwoorden.

Omdat ik me al heel vroeg heb aangepast aan wat de ander wilde en vond. Was dit mijn manier van leven. Om hier een antwoord op te vinden heb ik verschillende workshops gevolgd,  op moeilijke momenten therapie gehad.

Om mezelf te vinden, dichterbij te komen wie ben ik, wat kom ik hier op aarde doen, wat wil ik. Voor mij was dat als thuiskomen. Mijn eigen ontwikkeling en groei in de spiritualiteit speelde hierbij een belangrijke rol. Het blijft een zoektocht, maar een met voldoening en levensplezier. Het maakte mijn leven, meer van mij.

Net zoals ik benoem in de quote: wees jezelf, met alles erop en er aan. Niets is beter dan realiseren dat jouw tekortkomingen zijn toegestaan, geaccepteerd en geliefd. Het is goed zo als we zijn, die ruimte mogen we onszelf geven.

 

zz singleprofile
Eva Schoonbrood Energy for Healing

hier vertel ik iets meer over mij

Eva

Ik ben graag buiten, wandelen met vrienden en bekenden. Ik geniet van de gesprekken die dan mogen ontstaan. In de lente en de zomer vind je me buiten in onze tuin. Samen met mijn familie en met mijn partner en zoon. Buiten samenzijn en lekker  eten.  Ik ben dan ook echt een zomer-mens.

Of op een rustiger moment kan ik genieten van een goede film of boek met een rustig muziekje erbij. Voor mij is het belangrijk om op tijd ME time te pakken om weer goed in mijn energie te komen.

Je maakt me helemaal blij met een uitstapje naar een stenen winkel. De  kristalen en mineralen hebben een fijne energie om mee te werken en om ze bij me te dragen.

 

Eva Schoonbrood Energy for Healing
Opleiding

Natuurgeneeskundig Energetische Therapeut

De beroepsopleiding Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut is een opleiding op HBO-niveau en duurt vier jaar. Elk jaar bestaat uit 9 weekendblokken.

Tijdens deze opleiding leiden ze studenten op tot professionele Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeuten. Hun doel is dat je na 4 jaar een erkend getuigschrift behaalt, waarmee je zelfstandig jouw eigen praktijk kunt starten en jouw cliënten worden vergoed door de zorgverzekeraars.

De praktijk leert dat de opleiding Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut uitstekend valt te combineren met een vaste baan.

TranceArt

-Landelijk erkend opleidingsinstituut
– Hypnose en regressie
– Energetisch werk

– Ademwerk
– Systemisch werk
– PSBK

 TranceArt Academie in Den Haag

www.tranceartacademie.nl

opleidingen TranceArt Academie