Energy for Healing

Weetjes

Weetjes over de praktijk Energy for Healing

In de weetjes vind je informatie over de praktijk. De meest gestelde vragen worden hier beschreven.

Heb je vragen die niet op de site of in deze weetjes beschreven staat, vul het contact formulier in via de link hieronder.

weetjes

Ja, je kunt een (gedeeltelijke) vergoeding via jouw zorgverzekeraar terug krijgen. Mits je aanvullend verzekerd bent. Bekijk eerst goed je polis en neem anders contact op met je zorgverzekeraar die kan je de juiste informatie geven. Want dit is per zorgverzekering en pakket anders. Op dit moment zijn er enkele die niet de energetische therapie vergoeden. Check je de VBAG, energetische therapie, prestatiecode 24012.

Eerst bespreken we hoe het gaat met jou op dit moment. Waar loop je tegen aan, wat zijn je klachten. Vanuit de Intake komt een rode draad in jou leven naar boven. Het behandelplan word hierop afgestemd en wat je op dat moment nodig hebt. De behandeling kunnen divers zijn: meditatie, healing, delen werk, tekenopdrachten en opstellingen. Het zal een mix zijn van Healen en Readen, omdat er een verschuiving in jouw systeem plaats vind kan er meer duidelijk worden over jouw thema en rode draad in jouw leven.

Bij een intake worden er vragen gesteld over je huidige gezin en gezin van herkomst. Je levensloop en waar je staat op dit moment in je leven en met welk thema of vraag je komt. Tijdens het bespreken zal ik me afstemmen op jouw energetisch systeem. Om te zien waar de blokkades zitten. Dit allemaal samen geeft richting waar we aan kunnen gaan werken, onderzoeken en healen.

Een afstands behandeling – healing kan er verschillend uitzien, maar principe stem ik me op afstand op je af. We kunnen dan een tijdstip afspreken wanneer je een rustig moment hebt. Je kunt dan wel lichte activiteiten gaan doen, maar het werkt minder als je boodschappen gaat doen. We hebben van te voren even contact, ik bespreek dan wat ik ga doen. Ook als ik klaar ben dan neem ik contact met je op. De volgende mogelijkheid is dat we gaan beeldbellen. Waar we elkaar zien en zo afstemmen op elkaar.

Praktisch

Om een afspraak te maken kun je het contact formulier invullen op deze site. Maar je kunt me ook een bericht sturen via de mail.

 

Als je verhinderd bent, is het fijn als je mij dit zo snel mogelijk laat weten.

Een afspraak kan tot minimaal 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Afspraken die niet tijdig worden afgemeld of niet worden nagekomen worden in rekening gebracht.

Als je klachten hebt en ziek bent, zou ik het prettig vinden als je mij op tijd een berichtje stuurt om de afspraak te verzetten.

info

Er zijn voldoende parkeerplekken in de straat, zo nodig kun je op de oprit parkeren. Kom je met de trein, het station Geleen Lutterade ligt tegenover ons huis ongeveer 3 minuten lopen. Dit is de spoorverbinding tussen Maastricht en Sittard. Momenteel Arriva stoptrein.

Als je een klacht heb, dan zou ik je graag uitnodigen om met mij in gesprek te gaan. Mogelijk gaat het om misverstanden die in een gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer het niet lukt om er samen  uit te komen. Dan zal ik je informeren over de mogelijkheden een klacht in te dienen middels de klachtenregeling van mijn beroepsvereniging de VBAG.

Bellen kan maar als ik aan het werk ben, dan zal ik je telefoontje niet beantwoorden. Mailtje sturen kan altijd.

In weekend/ avond graag via de mail contact opnemen. Mits we anders hebben afgesproken.

Toegankelijkheid van mijn praktijk is matig. De praktijk bevindt zich op de begane grond. Er  is één drempel om het huis binnen te komen. De toilet is niet aangepast. Er bestaat ook de mogelijkheid om de afspraak online of bij je thuis te laten plaatsvinden. Dit gebeurt alleen in overleg.

Geleen, Rotonde Mauritslaan, Hernri Hermanslaan, Tunnelstraat.

De dichtstbijzijnde rotonde is soms verwarrend. Let er op dat je echt de eerste straat na Henri Hermanslaan pakt. Deze gaat schuin omhoog. Deze ligt voor de Tunnelstraat.