Jouw kern, jouw wezen weet jouw antwoord.

Jouw eigen antwoord vinden

We leven in een tijd waar veel gebeurt om ons heen en in ons zelf. We worden steeds meer uitgedaagd om ons hiermee te verhouden. Steeds meer mensen zoeken hun weg hierin. Omdat doorgaan met wat we altijd deden, ten koste kan gaan van ons zelf, onze levenslust en onze levens energie. Dit is ook zichtbaar in de leefomgeving de natuur met alle dieren en planten, in het omgaan met elkaar en in de wereld om ons heen.

Wij mensen zijn op zoek naar zichzelf, eigen magie vinden,  eigen kracht voelen, in eigen liefde leven, je eigen wijsheid ervaren, vrede en vrijheid voelen in jezelf.

We functioneren het best als alles in harmonie en in evenwicht is. Het evenwicht wordt door factoren in ons zelf en factoren in onze leefomgeving bepaald. De omgevingsfactoren kunnen we niet altijd beïnvloeden. Met de interne factoren kunnen we aan de slag.

Zoals hoe ga je om met je eigen gevoel van veiligheid, hoe creëer je deze voor jezelf, maar ook om er achter te komen wat heb jij nodig om te zorgen voor je eigen veiligheid.

We kunnen zelf van alles doen om in evenwicht te blijven. Om regelmatig de natuur in te gaan, te mediteren, gezonde voeding wat je tot je neemt (voeding, wat lees en kijk je), in beweging blijven, humor en zeker lekker lachen. Maar ook jezelf trainen in positieve gedachtes, door te knuffelen, goede nachtrust. Dit zijn voor de hand liggende dingen die we kunnen doen. Misschien denk je niet meteen aan energetische therapie.

Het evenwicht vinden speelt op verschillende niveau’s, je mind, hart, ziel en je lichaam. Het contact te maken met deze niveau’s gebeurt vanuit je eigen kern. Je eigen bron die in je zit. Hier maak je connectie met je eigen liefde, eigen waarheid, eigen kennis, eigen vrede, eigen kracht en je eigen ruimte.

Het zoeken naar evenwicht in je leven zoals ik dit ervaren heb is dit dichterbij je eigen wezen te komen. Waardoor je meer naar jezelf gaat luisteren. Jij hebt jouw antwoorden in jou. Jouw lichaam, hart en wezen weten wat jij nodig hebt.

Door het leven en de dingen die we meemaken, komen we er verder af te staan of we komen dichterbij onszelf.

Gaande weg we opgroeien en ontwikkelen leren we gedragingen aan en af. We worden bepaald door onze opvoeding, cultuur en maatschappij waar we in leven. Door energetische therapie kunnen we zien waar het wrijft en wringt met jouw weten en jouw eigen zijn.

De omstandigheden om ons heen daar hebben we niet altijd invloed op zoals de keuze van een ander, verwachtingen van een ander, hoe een ander denkt, de reactie van anderen.

Maar je hebt wel invloed op wat het met jouw doet, waar het jouw raakt of triggert, waar het over jouw grenzen gaat, welke keuzes die je maakt. Hoe leef jij jouw weten en zijn. Hoe zorg je voor jezelf, voor jouw emoties, lijf, jouw weten en zijn.

Hier kun je invloed op uit oefenen maar dan is contact maken met je lichaam, je hart, wezen belangrijk om dichterbij jouw eigen kern te komen. Een energetische behandeling kan jouw weer in je eigen energie terug brengen, blokkades opsporen en energie die niet van jou is hierbij weg halen. Om beter in contact te komen met jezelf, je lichaam, je hart, je wezen en zijn.

Het meest waardevolle contact, is die met je eigen kern. Dit brengt je bij jezelf. Om te leven in plaats van overleven. Je grenzen voelen waardoor je ze kunt aangeven. Voelen wat er bij jouw past en wat jou goed doet.

Je voelt wat goed is voor jouw, waardoor je betere keuzes kunt maken. Die bij jouw passen en bij jouw eigen waarheid hoort.

Waardoor je als vanzelf je eigen meesterschap en verantwoordelijkheid gaat nemen. Je gaat dan letten op de ruimte die je zelf geeft en gunt.

Het gevoel van thuiskomen is dan een teken dat je bij je kern bent. Waardoor je een gevoel krijgt van dat je gedragen en gesteund wordt.

Hierbij kan een energetische healing bij helpen, om steeds meer bij je zelf thuis te komen terug naar de kern.

In het leven zonder contact of minimaal contact met je eigen kern, wie je in wezen bent uit zich in de volgende punten:

Het niet thuis voelen hier op aarde maar vooral in jezelf.

Dat je veel gericht bent op de ander of wat de buitenwereld van je vraagt.

Je gaat af op andermans kennis en waarheid, terwijl je voelt aan alles in jou dat het niet klopt of wringt. Je bent zo bezig met de andere of wat de buitenwereld er van vindt dat je voorbij loopt aan je eigen kennis, gevoel, waarden en normen. Of je voelt hé dit klopt niet, maar omdat het een vaag gevoel is laat je het links liggen.

Zo ga je voorbij aan je eigen waarheid, je eigen richtingsgevoel of je eigen gevoel. Mogelijk laat je van allerlei mogelijkheden lopen, omdat andere er iets anders van vinden.

Of je zet je in voor anders mans dromen, terwijl je je eigen dromen, wensen laat varen. Terwijl dit je wel heel gelukkig zou maken. Mogelijk loop je zo een burn-out in.

Soms heb je geluk bij wat pech en roept het universum je. Waar ben je mee bezig, soort wake up call. Maar neem van mij aan je leert er veel van maar leuk is anders.

Om hier te komen met of zonder wake up call, zul je eerst voor jezelf mogen gaan staan en voelen wat je nodig hebt. Soms is het moeilijk om hiervoor te gaan door de overtuigingen en beperkende gedachten die we hierover hebben. Kom en maak samen met mij bij Energy for Healing de weg vrij om dichter bij je kern te komen.

Maak je de weg vrij

Ga mee op zoek naar meer innerlijke rust in je lijf & hoofd. Om vanuit deze basis te zoeken naar je eigen regie over je leven. Zo dat je weet wat je wilt, dan zijn je JA’s en je Nee’s gemeend en vanuit jou gedragen.

We werken aan meer basis in jezelf vormgeven zodat je eigen steunpilaar kunt zijn. Je zelf kunt vullen met je eigen energie, je eigen waarheid, dat er ruimte is voor je gevoelens en emoties dat die er mogen zijn en toe laten in je lichaam. Dat je je hart opent voor jezelf, jezelf ruimte geeft om te leven, te ervaren en te genieten van wat er is.

Het programma kom in balans brengt je in contact met jezelf zo dat je voelt wat je nodig hebt. En wat jouw volgende stappen zijn.

in contact met jezelf

Vind je eigen antwoorden.

klik hier om een afspraak te maken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.